top of page
Sök
  • Skribentens bildVT.

Schenker Blocket paketet Varning!

Skicka inte "Blocket paket" med "DB Schenker Sverige"!


Vilka lovord, guld och gröna skogar och så enkelt att sälja dina prylar på Blocket med blocket paketet, hurra.. jippy!!! Nej! Gör det inte! Skicka ingenting av något värde eftersom Schenker förstör paketen och vägrar ersätta dom oavsett vilket.

Schenker påstår alltid att "otillräckligt emballage" vad det nu betyder för kunden så kommer Schenker leverera ditt paket fördärvat och de har ett motto "Betalande kunden har alltid fel".

Nej Schenker, jag har inte ett kassaskåp liggande hemma för att packa in mina produkter i!


Om jag hade varit smart att googla innan jag beställde det jävla blocketpaketet så hade det aldrig skett, nätet är fullt av schenker varningar!!!


En skriver såhär


Skickade 2 paket från Hässleholm till Tidaholm. Ena paketet slarvar Schenker bort & paketet som innehöll en Bose högtalare värd ca 6.000 vill dem knappt ersätta. Ersättning är bara en bråkdel av vad den är värd. Plus att han som köpt högtalarna inte vill ha endast 1 så jag förlorar 12.000 på detta plus fraktkostnader. Fy för vilket skämt företag. Garanterat nån som stulit paketet.

Detta offer som skriver var säkert i kontakt med Skadereglerare, Skadecenter DB Schenker Sverige, Industrigatan 17, 553 02 JÖNKÖPING...


..Men som sagt, Betalande kunden har garanterat alltid fel.


Folket säger sitt på denna länk

5 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page