top of page
Sök
  • Skribentens bildVT.

FRI PARKERING MOBILIA MED P-BOT RISKER!

Uppdaterat: 5 okt. 2020

Vi fick bötesbeloppet återbetalt - Se nedan!!!!


Vi familjen har alltid haft en olustig känsla för det som kalla FRI PARKERING..?

Det besannades idag när familjen shoppade idag på Mobilia i Malmö parkeringshus Per Albin Hansosnväg.

Vi fick böter på 1000 kr med anledningen att ha parkerat på laddplats för elbilar. På parkeringen vi parkerade fanns ingen laddstolpe.


Jag ville ta upp detta problem med ledningen Mobilia Malmö men de svarade ignorant "VI KAN INTE HJÄLPA ER" de dissade oss direkt till aimo park och sket i ansvaret för sin anläggning Mobilia I Malmö vilket de ansvarar för juridiskt. Att ha dialog med aimo park vilket vi alla vet att det är lika bra att prata med ett träd dessutom är p-boten bara betalbar i 8 dagar och efter det är det inkasso. aimo park affärsplan är att bara skriva så många böter det går och det straffar själva butikerna.


Skit i vilket, jag meddelade till mobilia i malmö att

det är butikerna i på deras anläggning som får betala priset för böterna...

Det dröjde bara par timmar efter deras svar och ovilja till ansvar att vi lämnade tillbaka alla dyraste onödiga varorna vi handlade för att finansiera p-boten och dessutom att familjen förnedrades på detta sätt efter 30 trogna år aldrig kommer tillbaka och handlar på mobilia i malmö. Det finns ju många andra bättre shoppingcenter välja på såklart så det är ingen förlust för oss direkt.


När vi nämnde anledningen för butiken varför vi återlämnade varorna blev dom helt stumma av förvåning.


Uppdaterat 30 september 2020


Det har varit effekter av detta inlägg.
Som vanligt så oftast skiter man i den lilla människan samt använder mottot "kunden har alltid fel" vilket är standarden för oss som är konsumenter i Sverige. Det är inte så i många andra länder där butiker och företag överlever på konsumenter och behandlar dom mycket bättre men det är UPPENBART ATT SVERIGE BEHÖVER FÖRBÄTTRAS mot sina konsumenter.
Fallet är nu att eftersom bloggarens kraft och det bloggaren skriver negativt är starkare än positivt och kommer ut på Google vilket företaget ifråga inte vill vara med om och därför valt att betala tillbaka.
Vad tycker ni om detta - Skall det behöva gå så långt?

 

Man bör vara mycket uppmärksam på parkeringen på Mobilia i Malmö. Utomhus parkeringen har 1 timmes parkering och vad det menas t.ex. att man besöker Forex så kan det ta mer än en timme så vad reglerna gäller så kan parkeringsvakterna skriva 1000 kr bot efter det. Det är inga regler om P skiva efter en timme så det verkar vara ljusa tider för bötesbolagen.


Inomhusparkeringen har 5 timmar men det är uppenbart att p-vakterna går frekvent igenom hela anläggningen på jakt efter "felparkerare" som står på fel plats, på vita linjen, för stor bil och allt det som de själva tycker inte passar enligt deras egna "hemliga" regler.


Ett scenario är att Astrid 75 år köper små förnödenheter på Hemköps REA till sitt lilla hushåll med pension på 6500 kr i månaden med sin hyra på 5500 samt att Astrid är oförmögen tekniskt att se skillnaden på om det finns en laddare eller inte på parkeringsplatsen,, 1000kr p-böter hade Astrid velat bara dö!


Det är en fälla för alla som inte är medvetna om det. Det måste finnas en tydlig skylt som säger "om du inte har ELBIL så får du 1000kr. i böter" ...


..Och utomhus, parkerar du här över en timme får du 1000kr. i böter.


Nej! Inga varningsskyltar finns! Lagstiftingen måste ändras för att förhindra P-bolagen att terrorisera de svaga i samhället för att själva bli förmögna.


Vore även för det aktuella affärscentrum att sätta ut dessa varningar för att förhindra arga konsumenter vilket senare drabbar affärerna eller hur?


521 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Schenker Blocket paketet Varning!

Skicka inte "Blocket paket" med "DB Schenker Sverige"! Vilka lovord, guld och gröna skogar och så enkelt att sälja dina prylar på Blocket med blocket paketet, hurra.. jippy!!! Nej! Gör det inte! Skick

Comments


bottom of page